Меню сайта
Наш опрос
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2015 » Березень » 26 » Дитячий табір "Едельвейс" в Карпатах
14:16
Дитячий табір "Едельвейс" в Карпатах

   

Дитячий табір "Едельвейс" в Карпатах

запрошує дітей на літній відпочинок  2015 

Табір запрошує дітей з усіх куточків України, вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивних секцій, мистецьких закладів, а також організовані групи учнів. Керівникам надається безкоштовне проживання та харчування.

Ми пропонуємо Вам активний відпочинок:

  походи   в гори, прогулянки унікальними місцями, екскурсійні програми, навчання основам туризму. Також проводяться безліч спортивно-розважальних програм та конкурсів, спортивних змагань з футболу, баскетболу, волейболу, шахів, настільного тенісу. Кожна дитина може всебічно проявити свої таланти у пісенних, танцювальних та інших культурно-розважальних заходах які щоденно проводяться в туристично-оздоровчому комплексі "Едельвейс".

     В програмі табору:

* цікаві розвивальні гуртки

*екскурсії: Яремче, Вдоспади "Дівочі сльози" та "Пробій", "Скелі Довбуша"

*спортивні секції

* цікаві гуртки

* консурси

*дискотеки

* походи в гори

Гора Говерла

Вам надається чудова можливість підкорити найвищу вершину Українських Карпат та найвищу точку України - гору Говерла, висота якої сягає 2061м. над рівнем моря.  Складність маршруту-середня. Екскурсія включає в себе доїзд до спортивної бази «Заросляк», підйом на гору в супроводі провідників, незабутній обід на вершині, спуск та підвечірок в чорногірському лісі, повернення в Туристично-оздоровчий комплекс "Едельвейс". Також за бажанням можливе відвідання мальовничих Прутецьких водоспадів, з яких бере початок річка Прут.    

Водоспад Гук                                                                                                                                                                         Екскурсія на водоспад Гук включає в себе доїзд до урочища Женець, пішу прогулянку мальовничим урочищем яке знаходиться між підніжжями гір Хом’як та Явірник, відпочинок біля водоспаду, де неподалік розташовані сувенірні лавки та розваги.    

 

                                                                                                                                                                     Гора Хом’як.                                                                                                                                                                                             Складність маршруту-середня. Похід на гору Хом’як включає в себе доїзд до підйому, підйом та спуск в супроводі провідника, відпочинок на мальовничих ділянках маршруту, смачний обід та підвечірок на полонині Хом’яків.

 

                                                                                                                                                                                                                                             

 Гора Маковиця

Висота якої становить 984 метри над рівнем моря є найвищою вершиною в околиці міста Яремче, з якої відкривається чудова панорама міста та близьких до нього поселень. Складність маршруту-середня. Екскурсія включає в себе доїзд до підйому, підйом та спуск в супроводі провідника, відвідини скель Довбуша, сувенірних лавок. 

 

В глибині гір                                                                                                                                                     Також проводяться одноденні походи в найвіддаленіші куточки Микуличина під час яких діти, в супроводі інструкторів та вихователів, мають прекрасну можливість навчитися навичкам орієнтування на місцевості, розведення багаття, приготування їжі, заготівлі цілющих карпатських трав, та весело провести час в глибині карпатських гір.           

 

 

У таборі діють: всі умови для розвитку творчих здібностей дітей, занять фізичною культурою:

      * бібліотека;

      * два зали  для ведення гуртків (вокальний гурток «Гуцулочка», спортивна секція «Котигорошко», художній гурток «Фантазія», флористичний гурток та гурток народної майстерності «Умілі рученята»);

      * альтанка для проведення концертів, дискотек, розважальних заходів;

      * спортивні майданчики;

      * повне забезпечення спортивним інвентарем та знаряддям;

      * проводяться екскурсії, піші походи в гори, прогулянка унікальними місцями.

 Близькі й далекі верхи гір, що голубіють на небі, смерекові чорні ліси з їх синім диханням на ясну зелень полонини, кипіння холодної річки і синій димок від ватри – все це дух наших Карпат. Тишу і таємничість лісу замість міського шуму, свіжість гірських рік замість задухи громадського транспорту, кришталево чисте гірське повітря замість пилу і вихлопних газів автомобілів. Все це і навіть більше подарує відпочинок в туристично-оздоровчому комплексі "Едельвейс".     

На території комплексу розміщено спортивний майданчик для гри в футбол, баскетбол, волейбол, стіл для гри в теніс, альтанки для відпочинку та розваг, Wi-Fi зона, та багато інших цікавих місць. В закладі цілодобово функціонує пункт надання медичної допомоги. Заряд енергії, емоції та найяскравіші враження залишаться у Вас назавжди.    

 З обласним центром - м. Івано-Франківськ є залізничне та автомобільне сполучення, комплекс знаходиться в центральній частині смт. Микуличин, 100 метрів  від автобусної станції.

Діти з великих українських міст – постійні наші гості, їхні батьки оцінили переваги відпочинку саме в «Едельвейсі». Оскільки відправляючи на відпочинок дітей, родичі та опікуни знають, що на чільне місце тут поставлено не комерційний інтерес, а безпеку, відмінне харчування, різноманітну, захоплюючу програму. Комплекс розрахований на 230 чоловік у зміну. Є можливість розкласти наметове містечко.

У таборі постійно проводяться захоплюючі заходи та конкурси, пісні, танці. Традиційними заходами роботи закладу є відкриття і закриття табірної зміни. Кожен загін створює  свою унікальну назву, девіз та загонову пісню. Від кожного загону обирається президент. А протягом табірної зміни кожна маленька країна живе за своїми законами.

Найпопулярнішими в таборі є конкурс української пісні «Козачата», конкурс танцю «Майданс», конкурс малюнку на асфальті «Мої Карпати», обрання містера табору («Легінь Карпат») та красуні («Чічка країни Едельвейс»), ігри «Відгадай мелодію», «Караоке в Едельвейсі», «Казка на новий лад», «День іменинника», «День здоров’я», спортивно-розважальні станційні ігри та багато інших заходів.      

Протягом зміни організовуються виставки кращих робіт вихованців загонів. Це їхні малюнки, вишивки, вироби з бісеру та паперу. Для дітей щодня проводять дискотеки, різні конкурси та змагання, де переможців нагороджують призами. 

 Заклад  цілодобово охороняється представниками  громадського порядку, територія дитячого оздоровчого закладу обгороджена.

Для проживання дітей є два двоповерхових цегляних корпуси та  дерев’яні корпуси, загальна вмістимість  230 осіб. Діти проживають в 3-5 місних кімнатах.

Кімнати обладнанні – ліжками, тумбочками ,шафами, вішалками та приладами освітлення.

Забезпечення водопостачання холодною та гарячою водою – цілодобово.

Санітарно-побутові умови в цегляних корпусах знаходяться на поверсі (туалети - , душові кабіни, умивальники).

При поселенні відпочиваючих враховується їхній вік та загальні інтереси. Вихователі проживають поруч з дітьми і при потребі допоможуть та приділять їм увагу.

Харчування 5-ти разове. У щоденний раціон дітей внесені збалансовані, смачні страви, соки, свіжі фрукти. Для підняття настрою різноманітні солодощі.

До відома керівників груп! На дану адресу також  просимо висилати інформацію про кількість дітей, які збираються відпочивати, час та термін перебування в нашому закладі.

ГРАФІК ЗАЇЗДІВ ТА ВАРТІСТЬ ПУТІВОК НА 2015 РІК

Зміна     

Кількість      днів

              Дата заїзду                

 Вартість                  путівки, грн.

 

      I

    18

05.06.2015-22.06.2015

          3240

    18

05.06.2015-22.06.2015

          3240

    14

09.06.2015-22.06.2015

          2520

     II

    18

23.06.2015-10.07.2015

          3510

    III

    18

12.07.2015-29.07.2015

          3510

     IV

    14

30.07.2015-12.08.2015

          2730

     V

    14

13.08.2015-26.08.2015

          2520

У вартість входить:

* Перебування згідно заїзду

* Проживання у 3х, 4х, 5-ти місних номерах (зручності на коридорі)

* 5-ти разове харчування

* Екскурсії та вхідні квитки

* Конкурси та подарунки

* робота вихователів, гірських інструкторів, екскурсоводів, аніматорів.

У вартість не входить: з/д проїзд, трансфер.

"Любіть Україну, як сонце, любіть!"

 

 

 

Просмотров: 3380 | Добавил: Ігорович | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Ми у соц мережах
        
-
Контакти
natalija.drozd@yandex.ru
моб. +3800974621340
моб. +380994763217
дом. тел. (0352) 512923
-
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz