Меню сайта
Наш опрос
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2015 » Січень » 22 » Екскурсія: Долина нарцисів 9-11 травня 2015 - Розмаїте Закарпаття
12:42
Екскурсія: Долина нарцисів 9-11 травня 2015 - Розмаїте Закарпаття

   

Розмаїте Закарпаття

3 дні  / 2 ночі

         Чинадієво – Мукачеве - Берегове  –  Іза – Нижнє Селище – Долина нарцисів – Ужгород

1 день - Зустрiч групи:  м.Тернопiль, м.Львів

У Чинадієво знаходиться один з найрозкішніших замків України- мисливський палац  Шенборнів. Історія палацу починалася із маленької деревяної хатинки. А зараз це велична і красива споруда. Тут знімаються фільми. Навколо палацу розкішний парк в якому квітнуть магнолії і сакура. Де ростуть вікові дуби на смереки. Місце де варто побувати. Оминути його пебуваючи в Закарпатті неможливо.

Мукачеве – старовинне містечко на Закарпаття, історія якого ведеться з 9ст.

Замок «Паланок» -головний туристичний об’єкт міста. Його видно за кілька кілометрів  на підїзді до Мукачеве. Бо височить на майже 70м пагобі, який є кратером згаслого вулкана.

Багато бачив замок на своєму  1000 літню історію. Тепер він розповідає про це туристам, красуючись на фоні гір і позуючи для фото.

Цікавою є і екскурсіна прогулянка по старомістю цього самобутнього містечка.

 Дегустація вина у підвалах з більш ніж 400-літньою історією.(факультативно, вартість 50грн/1особа)

Закарпаття сонячна земля де дуже комфортно почуває себе виноград. Він тут росте у у великій сортовій кількості. Виноробство було з прадавна одною із господарських галузей краю. Закарпатці за сотні років навчились професійно робити  цей пахучий і смачнючий  напій. Покуштуймо…

Поселення в готель. Вечеря. Ночівля

2 день:Снiданок 

с.Іза – центр лозоплетіння Закарпаття.Життя часто ставить людину перед питанням виживання. Та винахідлива людина завжди знаходить вихід. Не розгубилися і жителі с. Іза – навчились і почали майстерно виплітати найрізноманітніші вироби з лози. Тепер у селі плетуть лозу цілими сімями, від малого до старого. Отримують від свого мистецтва душевне задоволення і «кусень хліба» для прожиття. Іза стала  центром лозоплетіння на Закарпатті. Сюди їдуть туристи із усіх усюд. Завітаємо і ми…

с.Нижнє Селище – тут знаходиться єдина в Україні сироварня, яка працює на швейцарській технології по виготовленні твердих сирів із природньої натуральної сировини. А постачають цю сировину місцевц закарпатські корівки, що дають смачнюче молоко з ароматом гірських трав та цілющого гірського повітря. Тут можна не тільки подивитися на процес виготовлення сиру, а і продегустувати його із смачним закарпатським вином та придбати по ціні виробника.(факультатив - 50 грн/особа)

Долина нарцисів –рідкісний заповідник, захоплююче видовище і унікальне явище на території України. Гірський нарцис, який росте в природі на гірських альпійських висотах тут росте на рівнинній території оточеній по горизатну гірськими Карпатським вершинами. Кожного року подивитись на цю красу приїзджають тисячі туристів.

с.Косино: термальний басейн (факультативно) Термальні води (від грецького Thérme -  жар,тепло, ), підземні води, що мають температуру  20 ° С і вище.  Лікувальні властивості термальних вод застосовують ще з часів Римської імперії, адже велика кількість громадських купалень розміщувалася саме на таких джерелах.  І набагато раніше перед тим, як вчені почали вивчати склад термальних вод,  було помічено, що вода конкретного  джерела допомагає в лікуванні певних  хвороб. Термальні мінеральні джерела умовно підрозділяються на теплі (20-37 ° C), або гарячі (37-50 ° C) і дуже гарячі (50-100 ° C). Термальні води закарпаття за температурою коливаються від 30 ° С до 80 ° С

Будь-який вид термальних вод має поизитивний вплив на самопочуття людини, але ефект сильніше, якщо джерело містить натрій, бром, йод,  криптон, кальцій, магній, хлор,  вольфрам та інші мінеральні та біологічно активні речовини.

 Відвідування факультативне, оплата 50грн/2год/1особа

Повернення в готель.Вечеря. Ночівля.

3 день: Снiданок

Ужгород найменший і один із найстаріших обласних центрів України, віком більш ніж 1100 років. Оборонна фортеця бере відлік свого життя з 10-11 ст. Ця історична спадщинна сивими старими вітрами долинула до нас  у коридорах і стінах фортеці. Багато власників змінилося за той час, багато води втекло в р.Уж, а  фортеця стоїть на пагорбі непідвладна часу.. Такою гордою і впевненною у собі ми її можем побачити, завітавши до неї у гості.

Про самобутність Закарпаття розповість музей архітектури та побуту «Скансен».

Прогулянка по старомістю принесе море емоцій та позитиву. Старовинні пам’ятки, бруковані древні вулички і…. форель у р.Уж, якою можна помилуватись з висоти пішохідного моста.

 Пізній обід

  Трансфер групи на ж-д вокзал м.Львів

Вартість поїздки на одну особу при групі: 15-18 чол. ---- 1 275 грн.

Вартість для груп іншої чисельності визначається відповідно до кількості туристів.

 

.      У вартiсть включається: транспортне обслуговування, екскурсiний супровiд, харчування  згідно програми, 2 ночiвлі, органiзацiйнi послуги, страхiвка, вхідні квитки на екскурсійні обєкти.

 У вартiсть не входить:  Ж-д проїзд, факультативи.

Просмотров: 2063 | Добавил: Ігорович | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
1 Сергей  
0
Здравствуйте! интересует этот тур. Нас четверо. Мой. моб 0503961799
С уважением Сергей

2 Ігорович  
0
Здравствуйте, Сергей!
Тур состоится с отправлением со Львова: отправка 9.05 о 10:00.
Есть еще 6 мест. вас 4 человека, можна присоеденятся.
Извините, пожалуйста, что не ответила сразу - была в поездке на маршруте.

С уважением Наталья.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Ми у соц мережах
        
-
Контакти
natalija.drozd@yandex.ru
моб. +3800974621340
моб. +380994763217
дом. тел. (0352) 512923
-
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz