Меню сайта
Наш опрос
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2015 » Січень » 13 » Екскурсія в Почаїв та Зарваницю (під запит корпоративних та організованих груп)
22:15
Екскурсія в Почаїв та Зарваницю (під запит корпоративних та організованих груп)

У пошуках єдності й любові

            2 дні / 1 ніч

1-й день: Зустріч групи:  м.Тернопіль  

Біжать у Почаїв стежки і дороги                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Почаївська Свято-Успенська Лавра – одна із найбільших святинь відома усьому християнському світові. Тринадцять віків тому назад Небесна Матінка Христова ступила тут своєю стопою на камяну скелю і навіки залишила свій слід.  А Чудотворна ікона ЇЇ святого лику стала невтомлюючою і безвідказною допомогою всім, хто припадає в молитві до ЇЇ святих стіп.  Мощі Преподобних Іова та Амфілохія є невідємною частинкою Святої гори Почаївської. Ріки прочан течуть у це Благодатне місце впродовж багатьох віків. І кожен несе у своєму серці надію у своїх потребах.

Свято-Духівський скит – його історія сяга древніх часі 12 століття. Святинями монастиря є ряд чудотворних ікон, Хрест Микити Стовпника та колодязь глибиною 100 м з цілющою святою водою.

Обід

Божа гора – стоїть посеред рівнини Малого Полісся як сторожа вічності часу. Оповита незвичною тишею та спокоєм крізь древні віки зустрічає і проводжає своїх гостей. Поїть їх цілющою водичкою із джерела на вершині і cтежинкою веде у печеру своїх минулих жителів-сподвижників. А там спокій і молитвою прошіптане повітря. Здається, що кожне слово почуте небесами.

Озеро Святої Праведної Анни огорне вас своєю благодатною купеллю.

Холодна водичка насичена сріблом та сірко-воднем розбудить і душу і тіло.

Оздоровить та змиє різні негаразди. Безліч людей свідчать про оздоровлення від різноманітних хвороб після купелі  в озері.  Багато із них приїздять вдруге щоб принести поклін та подяку св..Анні за її могутнє посередництво та молитви.

м.Кременець  - музей під відкритим небом із статусом двох заповідників.

Богоявленський монастир – приваблює красою та Чудотворними іконами. Одна із найвідоміших Чудотворних ікон Тернопільщини та Православного світу «Скорбящая» знайшла собі місце у цій тихій обителі.

Поселення в готель. Вечеря. Ночівля.

2-й день:

До стіп Твоїх я пригорнусь, Маріє

Зарваниця – невичерпне джерело Божої Благодаті і Материнської любові Богородиці. Ніякі бурі і громовиці історіїї не змогли знищити душу і святість Зарваниці. Як і сотні років тому Вона зустрічає свох прочан, поїть їхні тіла і душі святою водоюцілющих ліків джерела та Божої Ласки. Одна з найстаріших ікон України  - головна святиня Зарваницького Марійського Духовного Центру. Купальня Святої Анни холодною цілющою водичкою омиє вашу тіло і душу від життєвих тривог та подарує надію на одужання.Хресна Дорога поведе  стежиною Христа,та стане причиною ваших розважань про життя-буття…

Рукомиш – невеличке село біля Бучача. Оригінальність і загадковість його приваблює подорожніх та паломників. Древні травертинові печери, цілюще джерело-водоспад, храм св..Онуфрія та статуя цього святого за авторством Г.Пінзеля – гармонійний ансамбль Рукомиша. Головною загадкою тут є Нерукотворний образ Спасителя вималюваний талановитою рукою припроди на скелі…

Обід

Заздрість – невеличке село на Теребовлянщині, що подарувало Українській церкві великого Духівника – Й.Сліпого. Його батьківське обістя, служить людям і церкві, так як і служив їм вірою і правдою Патріарх. Сестри монахині в музейних експонатах бережуть святу і світлу память великого Українця.

Вартість поїздки на одну особу: 688 грн.

      У вартiсть входить: транспортне обслуговування, екскурсiний супровiд, 1 ночівля, харчування згідно програми, органiзацiйнi послуги,

                                          страховка, вхідні квитки. 

       У вартiсть не входить:  Ж-д проїзд.

                                "Любіть Україну, як сонце любіть"

 

Просмотров: 697 | Добавил: Ігорович | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Ми у соц мережах
        
-
Контакти
natalija.drozd@yandex.ru
моб. +3800974621340
моб. +380994763217
дом. тел. (0352) 512923
-
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz